fbpx
 

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi hajat vásároljunk hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz?

Hajhosszabbításhoz átlagos mennyiség 10-12 dkg, de vékonyszálú haj esetén ennél kevesebb mennyiség is elegendő.

Dús, vastagszálú haj esetén több hajra van szükség.

Milyen póthajat válasszunk hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz?

Fontos, hogy a saját hajunk szerkezetével megegyező hajat válasszunk, (figyelmbe véve, hogy a saját hajunk vékonyszálú, vastag szálú, egyenes, hullámos stb). A legjobb, ha frissen vágott európai hajat vásárolunk, és a haj kiválasztásánál hozzáértő személy segít ebben.
Csak olyantól vásároljon póthajat, akiről tudja, hogy megbízhatóan ért hozzá. Fontos! Csomagolt, előre tresszelt, keratinozott, indiai, műszállal kevert hajat ne vásároljon! Legjobb, ha copfban van a kiválasztott haj.

Hajhosszabbítás, hajdúsítás után mennyi ideig maradhat fent a haj?

Az ideális hordási idő 2-3 hónap, leszedés után a póthajat többször vissza lehet rakni.

Mennyi ideig hordható a póthaj?

Megfelelő ápolás esetén 1,5-2 év.

Melyik a legkíméletesebb hajhosszabbítás?

A legkíméletesebb, legkényelmesebb hajhosszabbítás, hajdúsítás technikák közé tartozik a Bellargo, hüvelyes és a hideg infralight technika. Modern, kíméletes és láthatatlan.

Mennyi időt vesz igénybe a hajhosszabbítás felrakás?

A tincses hajhosszabbitás-dúsitás időtartama 2-4 óra.

Kinek ajánlott a hajdúsítás?

A hajdúsítás kiválóan alkalmas vékonyszálú, ritka hajak tömeg növelésére, feltöltésére. A hozzáadott póthaj mennyisége álltalában 6-7 dkg. Természetes megoldást nyújt, észrevehetetlen a saját hajban.

Hogyan kezeljük a hosszabbított hajat?

A két legfontosabb szabály, hogy közvetlen hő ne érje az illesztéseket, valamint hogy kémiai anyagokat ne használjunk a tincsek illesztésénél. Ha ezeket a szabályokat megszegjük, valószínűleg megolvad az illesztés, felbomlik vagy lecsúszik a tincs. Kérjük szakember véleményét a hosszabbított hajon biztonságosan használható hajápoló anyagokról!

Hajhosszabbítás után a festést, illetve a dauerolást érdemes szakemberre bízni. Képzett fodrászként kizárólag az adott hajnak, valamint a hosszabbított tincseknek leginkább megfelelő, professzionális anyagokkal dolgozom.

Hogyan ápoljuk a póthajat?

Nagyon fontos a póthaj megfelelő ápolása.

Minden hajmosás után használjunk minőségi hidratáló hajpakolást, maszkot, hajvégápoló olajat. Alváskor ajánlott laza copfban összefogni.

Hajhosszabbítás, hajdúsítás után hogyan fésüljük a póthajat?

Érdemes kizárólag hajhosszabbításra alkalmas professzionális hajkefét használni, naponta kétszer átfésülni a hajat. Hajmosás után vizesen, nedvesen soha ne fésüljük hajunkat, mindig szárítsuk meg az illesztési pontokat, hajvégeket.

Festhető, vasalható, hullámosítható a póthaj?

Természetesen lehet festeni, színezni a póthajat, de érdemes mindig hozzáértő szakemberre bízni! Fontos, hogy az illesztett részekre ne tegyünk pakolókrémet, balzsamot, mert megcsúszhatnak a tincsek. Hajvasalásnál is vigyázni kell a tőnél illesztett részekre.

Kinek nem javasolt a hajhosszabbítás, a hajdúsítás?

Nem javasolt a hajhosszabbítás és a hajdúsítás erősen hulló hajnál és érzékeny, beteg, allergiás fejbőr esetén.

Póthaj rendeléssel kapcsolatban, Viber vagy WhatsApp alkalmazásban írj nekem!

Telefon: +36306163031

Az EuHaj hajhosszabbító studió évtizedes szakmai gyakorlattal készíti a hajhosszabbítást, prémium mimőségű válogatott európai hajakból, kimagaslóan magas szakértelemmel, egyedi hajhosszabbítási technikákkal.